Equip

BLANCA BARBA DE VILLALONGA

Oficina Barcelona
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona (1998). Ha estat durant més de deu anys, juntament amb l'exercici liberal d'advocada, Directora del Departament Jurídic de les empreses del grup Cromosoma S.A: Digital 360, S.L. (entitats del sector audiovisual) i IC VORAL S.A. (entitat patrimonial) assessorant la gestió i negociació d'acords internacionals de distribució i comercialització, adquisició de drets per a l'àrea audiovisual, noves tecnologies, licensing i editorial així com la intervenció i defensa en conflictes judicials i extra judicials. Prèviament, va exercir d'advocat en el bufet Enrich Advocats i en la SGAE. Actualment exerceix com a advocada especialista en Propietat Intel•lectual i Propietat Industrial i col•labora, entre altres, amb empreses enfocades a la consultoria de les indústries culturals i innovació com Tenzingmedia. Paral•lelament, ha participat com a conferenciant en cursos organitzats per la Fundació Autor i la Universitat Pompeu Fabra en el Diploma de postgrau de Gestió d'empreses en la Indústria de la Música. Actualment és Professora del programa del postgrau “Creació de Continguts per a Nous Mitjans Audiovisuals” organitzat per la UOC (Universitat Oberta de Catalunya) en l'assignatura de Copyright.

 

RAQUEL FRANCO MANJÓN

Oficina Barcelona
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra (1998). Ha desenvolupat la seva carrera en l'àmbit del Dret Processal especialitzant-se en Dret de Successions, Drets d'Autor i de Propietat Intel•lectual. Així mateix, gaudeix d'àmplia experiència en els aspectes legals i processals relacionats amb la maternitat subrogada i el seu reconeixement a Espanya (homologació de sentències estrangeres, inscripció en el Registre Civil, etc.). Amb anterioritat a fundar el seu propi despatx, va exercir com a advocada en un dels més prestigiosos despatxos multidisciplinaris d'Espanya, sent nomenada associada a l'edat de 28 anys. És professora habitual en cursos, màsters i conferències organitzats per diferents institucions, entre les quals es troben l'Il•lustre Col•legi d'Advocats de Barcelona (ICAB) i el Centre de Suport Professional de la Ciutat de la Justícia (CSPCJ).

Així mateix, col•labora amb la revista CLARA en la secció “Els teus Drets” i és autora de la novel•la de ficció “Ocho años de Silencio” (Ed. Viceversa).

 

HENAR PÉREZ CASTAÑO

Oficina Madrid
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Llicenciada en Dret per la Universitat Carlos III de Madrid (1997) i Diploma d'Estudis Avançats per la Universitat Complutense de Madrid (2009). Ha treballat, entre uns altres, en el Departament jurídic de la Fundación Residencia de Estudiantes. Actualment exerceix com a advocada especialista en Propietat Intel•lectual i Tercer Sector (Fundacions i Associacions) i col•labora, entre uns altres, amb el Registre de Propietat Intel•lectual online Safe Creative i el Centre de Literatura Función Lenguaje. Coautora, juntament amb la Sra. Alicia Real Pérez, de “Legislación de Fundaciones y Mecenazgo” (Editorial Tirant lo Blanch, 2003) i “Fundaciones y Mecenazgo” (Editorial Tirant lo Blanch, 2006); i autora de “La personalidad jurídica de la fundación” en l'obra col•lectiva “Tratado de Fundaciones” (Editorial Bosch, 2007). Paral•lelament, ha impartit cursos organitzats pel Consejo Superior de Investigaciones Científicas, el Centro de Tecnología del Espectáculo (Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música), la Federación de Asociaciones de Ilustradores Profesionales (FADIP) i la Fundación Autor sobre Fundacions, Formació Editorial i Propietat Intel•lectual. Així mateix, participa com a responsable de l'assignatura de Propietat Intel•lectual en el Màster en Creació Literària Multidisciplinària (Universitat Camilo José Cela).